ПРЕС-РЕЛІЗ  проведення «СВЯТО «ПО – СУСІДСЬКИ»

(с. Добрівляни, Стрийського району).

В с. Добрівляни, Стрийського району, Львівської області буде проходити  «Свято «по – сусідськи»

Мета фестивалю: розвиток туризму в Стрийському районі, популяризація велосипедного руху, здорового способу життя, створення робочих місць та створення умов для розвитку спільних проектів з європейськими партнерами.

Організаторами заходу виступили: Центр «Святого Миколая», Сектор молоді та спорту Стрийської РДА,  селищна рада с. Добрівляни, депутати с. Добрівляни

Співорганізатори та меценати: ГО “Вело-Стрий”,  Сучасна друкарня “Print Stydio, WEB студія – створення та підтримка сайтів, рекламне агентство «РекламСІТІ», Олімп, Леокс, Баня на дровах, ГО «Самопоміч»

В рамках заходу передбачаються футбольний матч, спілкування біля вогнища, приготування куліша, виступи бардів, поетів, письменників. Обмін досвідом по розвитку туризму, збереженню українських традицій, пісень, легенд. Будуть проведені практичні навчання, як поводитися на природі, природоохоронні заходи, паломництво на територію дерев’яної церкви, спортивні ігри, прогулянки по лісу, екскурсії по селу Добрівляни.

Час та місце проведення: 13:00 15.11.2015 року, с. Добрівляни, Стрийський район, Львівська обл,

Транспорт: Велосипедом, автомобілем: м. Стрий – с. Добрівляни  (5 км.)

–        Автобусом: від залізничного вокзалу м. Стрий, автобусного вокзалу, маршрут в сторону с. Добрівлян

Повна інформація на сайті www.eco-tourist.lviv.ua

Контакти 095 750 70 22 Руслан